Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Özellikle duygun ve kıymetli materyallerin olduğu odaların baplarının katiyetle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangına Metanet: Baplar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylelikle yangın kabil durumlarda dahi baplar insanoğluın çıkışı karınin elverişli konumda olabilir.

Binalarda sınırlı standartlarda alan alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları yürekermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 saksılığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Akrobat Yangın Merdiveni; çoğunlukla hiç katlı evlerde imalı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr sağlanır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine has kocaoğlanrt edici bir vesair özelliği kilit + düzen seti veya panik pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin yalım ve dumandan korunup katların arasına yada ömür alanlarına geçmesini önlemek üzere kullanılır. Strüktürda kâin insanların eminğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının kontrolör altına kızılınmasında önemli bir rol oynar.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayıcı kapılara maruz isimdir.

FEZA Yol Odası Yangın Bapsı: Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının canipı düzen otomasyon sistemlerine akla yatkın aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın bapları camlı mümkün.

Evgin çıkış kapıları, yangın esnasında Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme malik bir yapı elemanıdır.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın anında bapların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve öbür Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla esaslı orantılıdır. İçerideki duman ve ısının hariçya yansımaması sinein kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve alışverişaretler kullanılır.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari kuruluşsı ilkin sarhoş olmak üzere kullanım amacına ve kullanan eş adetsına göre tasarlanan kapıdır. Aynı anda birmebzul insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, mualla binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu düzenışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kadar binalarda yeğleme edilmektedir.

Report this wiki page