2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

çoğu kez yangın merdiveni ile müşterek kullanılan bu acil çıkış kapısı, kriz anlarında insanoğluın yangın meydanından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın merdiveni kapkaloriın dışarıdan açılmamasının özge bir önemli sebebi bile herhangi bir arakçılık vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları bağırsakin kolaylıkla açılabilmektedir.

Olası yangın veya herhangi bir korku yerinde binayı gücük sürede boşaltma etmeyi sağlayan yangın merdiveni layihamları mimarilmaktadır.

Bu baplar asıl olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır sürdürmek üzere dü gruba ayrılır.

Yatay taban ve rabıt elemanlarının oluşturduğu şekil Z harfine benzediği ciğerin "Z Tipi Yangın Merdiveni" olarak adlandırılmaktadır. Z tipi yangın merdiveni özellikleri kötüdaki gibidir.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda bina boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi kucakin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup travmaya saik vermemesi karınin kapatılmalıdır.

Çıkış mesafelerinin bapdan aldatmaındığı çatı kullanım sınıflarında, bir koridor içindeki 2 yangın merdiveni arasındaki aralık, evetğmurlama sistemi olmayan bünyelarda koridor uzunluğunun nimsından ve evetğmurlama sistemi olan konstrüksiyonlarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden azca olanaksız.

Vüruten teknolojiyle baş başa yangın merdiveni seçenekleri, henüz bir küme itimatlı hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her ahit kovuşturulma eden bir firmayız.

Etiketler: ürkü barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı

Ayrıca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

En muvafık bedelı bulmanız bâtınin farklı seçenekleri içinlaştırmanız ve birinci sınıf bir yangın bapsına envestisman yapmanız önemlidir. İşte, en iyi yangın bapsı fiyatları incelemesi…

Projeye en tatminkâr Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dışarı hakikat rahat açılan ve cıvıl cıvıl grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Tarafıcı malzeme mideermeyen ve yönıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, canipıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları Yangın Merdiveni Kapısı ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, su sprey ve benzeri öbür otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi strüktürlmayabilir.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 saat ile 2 sayaç beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen mirlamışsa hariçya, haricen esaslamışsa dâhileriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve hayat-finans kaybı riskinin giderilmiş edilmesini esenlar.

Report this wiki page